Lördag kväll!


Kvällen började med att Jag, Olle, Thanh & Jeannie satte oss i en taxi för att åka på fest. Eftersom att inga taxichafförer kan engelska så bad vi de som hade festen berätta vägen på kinesiska för honom.

Jag vet inte hur ni gör, men för mig tar det kanske 2-3 min att förklara vägen för någon och man kan göra det med normal samtalston.
Inte för vår chaffis. Det tog typ 15 min och han satt verkligen och SKREK i telefonen, det var verkligen en upplevelse att åka den turen.


image38   image39     image40


Framme på festen var det ganska blandat med folk. Tyskar, Kineser, Svenskar, Norskar, Afrikaner. Och säkert nåt mer som jag glömt :p
Festen var riktigt trevlig,kul folk men jag hade ändå ganska blandade känslor där. Första gången vi festade i Beijing och jag kom på att jag saknar grabbarna där hemma, ganska mkt faktiskt. :p

Nåt rätt läskigt hände när vi skulle hem.
För det första, hissen slutade fungera efter 00.00, för att spara ström eller vafan det var.
Så vi var tvugna att ta trapporna, nere på 2 våningen så ser vi att lamporna tänds (som är ljudkänsliga, alltså om man typ skriker så tänds dem.) Och att en dörr till en lägenhet står lite på glänt. Jag ska tilllägga att det här huset är precis nybyggt och tjejerna vi var på fest hos var dom enda som hade flyttat in typ. Scary, huh?

3 jävligt roliga saker hände på festen igår som är värda att nämna.

1. Vi fick en liten kines att säga ooooooOOOOOOOO SOOPA!
Han gick runt hela kvällen och sa till oss svenskar SOPA! :D
(http://www.youtube.com/watch?v=FUE08pltk1s)

2. Jag blev tillfrågad av en tysk grabb om vi skulle flytta ihop. Han skämtade inte, utan ville verkligen att vi skulle det.

3. En annan kines sätter sig bredvid en tjej på festen. (Som för övrigt sa till Olle att han var oskuld det första han gjorde på festen)
Aja, han sätter sig och frågar Helena:

Kines - Do you have a boyfriend?
H - No
K - I dont have a girlfriend.
K - I like swedish girls

*Helena går därifrån*

Så jävla klockren raggning, eller vad man nu ska kalla det!


Idag har vi varit på Kinesiska Muren, det var riktigt maffigt! Men jag har skrivkramp nu och känner att jag måste duscha! Grannarna knackade just på och frågade vafan det var som stank.

Lite pix kommer snart
Saknar er alla!

Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0