Cuan di xia

Ja, vad ska man säga. En liten by som bevarat stora delar av flera hundraår gamla hus som människor fortfarande bor i. Vi var ungefär 20 kinesiska och 30 utländska studenter som tillsammans åkte buss i tre timmar för att komma dit.

Det var ovanligt varmt. Kanske 25-30 grader i solen och skinande sol. Bussresan var tung eftersom det inte fanns någon aircondition på bussen. När vi var kom fram delades vi upp i fyra grupper som fick sova på olika "Inn" som är som små vandrarhem ungefär.

Vi var 12 i våran grupp. Själv delade jag och Jeannie en stor säng med tre andra tjejer. Man kan inte riktigt kalla det säng eftersom det snarare var något jättehårt som de bara hade lagt ett tunt madrass över. Behöver jag ens säga att det var hemsk att sova för det var så obekvämt?

Vi lekte, klättrade i berg, tittade på sevärdigheterna, lyssnade på underhållning som bestod av dans och sång och lite tai chi, men mest umgicks vi.

I helheten var det jättetrevligt, träffade många nya människor. Snart ska vi äta lite vietnameisk mat! sjukt längesen. Vi saknar svensk mat.

Hehe, kom tänka på för någon dag sen när jag och Anton gick vilse för att leta efter närmaste mcdonalds. Det blev verkligen en hel del mat. Gym, gym, gym idag!


image79
och ja.. vi åt upp allt det där...


/Peyshy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0